Legal_Leaks_mkОва последно и изменето издание на Прирачникот е наменето за новинари кои работат во кој било медиум – весници, радио и телевизија – како и за блогерите и други професионални информатори на кои, за нивните стории, им е потребен пристап до информациите кои ги поседуваат јавните институции.

Преземете го прирачникот (.pdf)